Find best premium and Free Joomla templates at GetJoomlaTemplatesFree.com

U riječkom KBC-u održan Božićni koncert

Zbor svetišta Majke Božje Trstatske izveo je u KBC-u Rijeka Božićni koncert s bogatim prigodnim programom ove subote, 16. prosinca 2023.

Read more: U riječkom KBC-u održan Božićni koncert

Susret ogranka Rijeka

Razmišljali smo o značenju Uskrsa na temelju Ivanova evanđelja. Duhovni nagovor imao je naš novi duhovnik, vlč. Nikola Vranješ, izv.prof.KBF. Susret je bio u prostoru Hospicija, dvorane za susrete. Zahvalni smo na tome sestri Leopoldi, ravnateljici Hospicija. Otvorena su sva vrata za suradnju s Hospicijem. Zahvalni smo i veselimo se.

Medicinske sestre darivale beskućnike

Na inicijativu i u organizaciji riječkog ogranka Hrvatskog katoličkog društva medicinskih sestara i tehničara uoči Božića darivani su najsiromašniji među nama.

Read more: Medicinske sestre darivale beskućnike

Sastanak HKDMST-a Ogranak Rijeka

Prvi ponedjeljak u mjesecu u 17 sati, u ugodnom prostoru Samostana časnih sestara sv. Vinka Paulskog, redovito se sastajemo. Tako je bilo i ovoga ponedjeljka, 7.3.2016.

Read more: Sastanak HKDMST-a Ogranak Rijeka

Promocija zbirke pjesama Srce na dlanu

U subotu 20. veljače u 18 sati, nakon misnog slavlja u crkvi Sv. Bartola u Cerniku, u župnoj dvorani je održana promocija zbirke pjesama “Srce na dlanu”, autorice Ivanke Lakote, prve predsjednice Ogranka Rijeka – Hrvatskog katoličkog društva medicinskih sestara i tehničara.

Read more: Promocija zbirke pjesama Srce na dlanu